Boosting Business

NEWS

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

 


 


 

WORKS

Tjek vores webdesigns ud!


Vi samarbejder med...


Kunderne siger... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persondatapolitik

2012-02-20 15:57:02 | Kategori: Iværksætteri

Masser af succés - også under krisen!

Vi hører dagligt om finanskrisen, virksomheder der må lukke og massefyringer. Men selv i denne hårde tid, hvor økonomien ikke er helt så optimal som den har været, er der stadig nye virksomheder der "popper op" i hele Danmark.
Iværksætteri er boomet - og det skyldes i mange tilfælde, at skæbnen har grebet ind og en fyreseddel har sået kimet til den nye virksomhed.

 

De er beundringsværdige - iværksætterne

Iværksættere er ukueligt og fulde af gå-på-mod. Det starter nogle gange med en god idé, andre gange blot med udgangspunkt i hvad man rent faktisk er rigtig god til.
Og det er jo ikke helt forkert, for hvis man er rigtig god til noget, hvorfor skulle det så ikke kunne sælges?

Større virksomheder benyttere i større målestok konsulenter til både salg, service og projektopgaver.
Det er langt billigere at betale for at få det pågældende arbejde udført, eller projekt afsluttet, end at ansætte en medarbejder til dette.
Her kommer mange iværksættere og deres nye virksomheder til sin ret.

 

Vi har masser af succés!

Boosting Business startede d. 1. april 2008. Man kan sige at vi kan fejre jubilæum med finanskrisen, som brød ud i samme periode.
Reklamebureauer er der mange af og hjemmesider serveres mere eller mindre gratis på et sølvfad af desperate webbureauer.
Tryksager kan printes på VistaPrint og logoet tegnes af naboens datter som har været på tegnekursus.

MEN - det er ikke så vigtigt at fokusere på hvor mange der sælger den samme ydelse. Det er langt mere interessant hvad du giver med ved siden af.
Vi er overbeviste om, at vores succés er baseret på rådgivning, service og hudløs ærlig sparring i forhold til hvad pengene er givet godt ud til - og særligt ikke er givet godt ud til!

Vi giver det første møde gratis, for det er netop her vi "kradser i lakken" og ser på alt det spændende virksomheden og/eller produktet gemmer på i forhold til visioner, ressourcer og muligheder.
Det er dette materiale, som udgør essensen i markedsføringenog som skal formes, tilrettelægges og gøres helt igennem uimodståeligt i den grafiske identitet.

DET får man ikke ved VistaPrint eller en gratisk hjemmeside.

Vi har hjulpet mange iværksættere, små, mellemstore og store virksomheder godt ud i rampelyset - og vi er skidegode til det!
 

Et par gode tips til iværksætteren:

Fortæl om alt det du er god til
- men ud fra hvad kunden gerne vil vide - og ikke hvad du gerne vil fortælle.

Nedgør ikke konkurrenterne
- det er nemlig dårlig stil og ikke tillidsvækkende.
Tydeliggør i stedet for i alt du fortæller og viser, at du er det sikre valg og understreg de punkter hvor du giver flere fordele

Kom professionelt fra start
Uanset hvor godt du selv mener at kunne kreere en grafisk identitet, så er den alt andet end objektiv.
Der findes mange store og effektive virkemidler, som kan booste din virksomhed... og ca. 1.000.000 flere som kan gøre det modsatte!

Netværk, netværk, netværk
Uanset hvilken profession du har, så er der intet mere effektivt end et stærkt netværk.
Se dig omkring, familie, venner, naboer, tidligere kolleger, chefer, ungdomsvenner mv.
Hver eneste af dem er i kontakt med hundredevis af andre mennesker, og mon ikke der er nogen blandt disse du kan have interesse i at kende?
Professionelt netværk kan være mere end gavnligt. Det skaber ambassadører for dig og din virksomhed.

Forretningsplan
Du har dsikkert allerede lavet den - eller også har du besluttet at den ikke er nødvendig. Men en forretningsplan er ikke blot til for at kunne låne penge af banken, eler finde investorer.
Den er din rettesnor og værktøjet som gør, at du kan reflektere over din virksomhed og målet med denne - også i fremtiden.
Du kan læse og udfylde en meget overskuelig version her: http://boostingbusiness.dk/ivaerksaetter

Iværksætterkursus
De fleste erhvervsråd tilbyder iværksætterkurser. Her bliver iværksætterne undervist af fagfolk som kan vise stepstones til en mere sikker opstart.
Det varierer fra kommune til kommune og fra erhvervsråd til erhvervsråd hvilke fagfolk der her er tale om. I Mariagerfjord Kommune kan det være: revisor, reklamebureau, bank, succésiværksættere mv.
Boosting Business er på nu 3, år at finde blandt underviserne.

Pas på de "gode" tilbud
De færreste iværksættere kan frasige sig at være ringet op af telefonsælgere, som "forærer" gratis hjemmesider mv. bort.
PAS PÅ!!! Der følger nemlig altid fakturas i kølvandet i form af "ekstra ydelser" som er en fast bestanddel af produktet.
INGEN hjemmeside er gratis! Pas på dine penge og brug dem med omhu. Hellere vælge de "trædesten" som er solide og så nøjes med det vigtigste først.
En anden "fælde" er sælgere for online annoncering. Vær meget, meget varsom. En stor del af disse virksomheder sælger fup og ingenting.
Når først du ligger på internettet i en solid hjemmeside - så er der et væld af muligheder for at blive synlig i fx Google.

Der er uendeligt mange gode råd, og det er meget svært at vælge hvilke som skal nævnes i denne sammenhæng.
Men har du spørgsmål, eller blot gerne vil have sparring, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det er en af de services som hører til sjældenhederne... den er nemlig GRATIS!
Vi glæder os til at tale med dig. 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM